Skip links

www.ventapools.com

Настилка около басейн

Професионално изграждане на басейни, спа центрове, парни бани, изработка на сауни.

Направете запитване
— Настилка около басейн

Възможностите за настилка около басейна са много– естествен и изкуствен камък, клинкерни плочки, формиран цветен бетон, дърво или материали на основата на дървото ( декинг ) и т.н. Можете да изберете според Вашия вкус и финансови възможности.

Декинг

Настилка, състояща се от смлени частици от дърво, свързани с полимери. Декингът е изключително устойчив на различни климатични условия, освен това не се хлъзга. Няма нужда от боядисване и особен вид поддръжка и въпреки това не променя вида си с течение на времето. Придава красота и уют на Вашите открити пространства. Освен за настилка около басейн, декингът може да се използва и за други развлекателни съоръжения или тераси на административни сгради и заведения.

Естествена/изкуствена трева

Заобиколен от зеленина, Вашият басейн ще има по-естествен външен вид.

Естествената трева изисква време и разходи за поддръжка, но пък усещането за мекота, което създава, когато се стъпва по нея, е несравнимо.

При изкуствената трева не се налага поливане и подрязване, но с времето тя изсветлява от слънцето и се износва.

И двата вида трева изглеждат красиво и са подходящи за настилка около басейн. За допълнителна украса, можете да си направите и каменна пътечка, която да води към стълбата на басейна.

Клинкерни плочки

Притежават висока устойчивост на механично натоварване, издържат на резки температурни разлики и химически атаки, имат минимално износване. Предлагат се в богата гама от цветове, нюанси, пана, както и с декоративни елементи за завършване и за стъпала

БАСЕЙНИ БАСЕЙНИ
СПА СПА
Explore
Drag